„Baltic Food. Cuisine Localè“ | chef Dmitri Haljukov

„Baltic Food. Cuisine Localè“ | chef Dmitri Haljukov

Rytoj

Št., 12:00
Gastro Studija
Ukmergės g. 250, VILNIUS
70-100 Eur

Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kviečia Jus į profesinio meistriškumo kursus: „Baltic Food. Cuisine Localè“!

Kursų dėstytojas: estų virtuvės meistras Dmitri Haljukov – „CRU“ restorano šefas, knygos „My Kitchen. My soul“ autorius, tarptautinių čempionatų dalyvis ir prizininkas: „Baltijos kulinarinės Taurės žvaigždė“, Grand Prix laimėtojas; „Bocuse d’Or 2013 Estija“, 1 vieta; „Bocuse d’Or 2014 Stokholmas“ 8 vieta Europoje; „Bocuse d’Or 2015 Lionas“ 14 vieta pasaulyje.

Kursų valgiaraštis:
1. Seliavos ikrai ir tartaras keptų bulvių tartaletėje.
2. Citrininė Daniška spurga su rūkytų ungurių ir laiškinių česnakų putėsiais.
3. Keptų topinambų espuma, triufeliai ir trynio confit.
4. Rudose pasukose garintas otas, pateikiamas su baltais smidrais, citrininių čiobrelių ir rūkytų tarama kremu.
5. Putpelės supreme glazūroje, traškios gelteklės lazdelės.
6. Ramunėlių pudingas, obuolių šerbetas su traškiais medaus trupiniais.

Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1. Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
2. Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
3. Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4. Užkandžių, patiekalų degustacija.
5. Galimybė įsigyti autoriaus knygą „My Kitchen. My soul“.

Vieta: „Gastro studija“, 1 a., Ukmergės g. 250, Vilnius.
Data: 2019 m. balandžio 27 d., šeštadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: 100 Eur, nariams – 70 eur
Vietų skaičius – 45 vietų.

Būtina išankstinė registracija el. paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. +370 615 67405.

Pasiūlyk restoraną