Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Renginiai

B2B open cooking | sustainability

Balandžio 28, Sk., 12:00

Kviečiame į Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos „B2B open cooking | sustainability“ renginį, kuris vyks 2024 m. balandžio 28 d. 12 val. viešbučio „Grand SPA Lietuva“ restorane, V. Kudirkos g. 45, Druskininkuose.

I dalis

Open cooking metu virtuvės šefai pasidalinę į grupes su visais dalyvaujančiais drauge gamina ir leidžia laiką kartu, pasakoja nuo ko prasideda patiekalo kūryba, akcentuoja tvarumo principus, dalijasi patirtimi, skirtingomis įžvalgomis, tarpusavyje pasakojasi, kokia filosofija vadovaujasi dirbdami virtuvėje, kokios pasaulio virtuvės įkvepia, kokias technikas naudoja savo virtuvėse, sezoniškumo svarbą, kaip susitvarko su iššūkiais. Gaminančių grupės suskirstomos pagal šefų koordinuojamas meniu kategorijas: gėrimai, užkandžiai, karšti patiekalai su lauko kepsninėmis, desertai ir t.t.

Gaminančių grupių koordinatoriai - nacionalinių ir tarptautinių čempionatų dalyviai - patyrę virtuvės šefai: Justinas Kapkovičius, restoranas „Telegrafas“; Edgaras Rutkauskas, „IKA Culinary Olympics“ sidabro medalio laimėtojas, „Violife Professional Lithuania“; Miroslav Styčinskij, restoranas „Rib Room“; Remigijus Žižys, restoranas „Velvetti“; Tomas Zubinas, „Paulig PRO“; konditerė Živilė Majaraitė, viešbučio „Palanga Life Balance SPA Hotel“ restoranas.

II dalis

B2B tema „Tvarumas“ - supažindinama su įmonės filosofija, vertybėmis, kūrybiniais sprendimais, pristatomos rinkos aktualijos, produktų išskirtinumas, kokybė, siekiama išsiaiškinti poreikius, plečiant produktų ar paslaugų asortimentą, gerinant aptarnavimo kokybę, gaunant abipusį atgalinį ryšį ir išlaikant šiltą kontaktą.

III dalis

Furšetas - gėrimai, užkandžiai, karšti patiekalai, desertai - kartu visų pagamintas maistas iš Open cooking.

 

Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai, svečiai ir rėmėjai laukiami su virėjų švarkais ir prijuostėmis.

Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 50 eur, LVVKA nariams – 15 eur.

Registracija ir informacija el.paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. nr. +370 615 67405