„Navalis“, siekdamas pateisinti kokybiško, klientais nuolat besirūpinančio, keturių žvaigždučių viešbučio vardą, klaipėdiečiams siūlo kompanijos „Ronnefeldt“ arbatą. Kiekvienam, susiruošusiam išbandyti šios arbatos, padavėjai padės išsirinkti tinkamiausią rūšį, papasakos apie arbatos sudėtį ir savybes, rekomenduos, kiek laiko arbatą plikyti, ją paruoš ir patieks profesionaliai ir stilingai.
Kad sužinotumėte, ką reiškia tikra arbata ir koks nepalyginamas yra aukščiausios kokybės arbatos skonis, patiems reikia pajusti jos kvapą, aromato ir skonio puikumą. „Ronnefeldt“ arbata gaminama, apdorojama tik mažais kiekiais, didelę darbų dalį atliekant rankomis – toks apdirbimo metodas , reikalauja didelio kruopštumo, intensyvaus darbo, laiko ir, žinoma, yra brangesnis. Tačiau tai vienintelis būdas, kad skonio subtilumas ir arbatžolių savybės galėtų būti perteikiami arbatos gėrimui puodelyje.
Kiekviena arbata turi jai būdingą skonį, aromatą, kokybę, yra skirta vartoti skirtingu laiku. „Ronnefeldt“ arbata atkeliauja iš puikiausių Indijos, Šri Lankos, Kinijos, Japonijos, Taivano, Pietų Afrikos, Kenijos arbatos plantacijų. Šiuo metu „Navalyje“ siūloma penkių rūšių juodoji ir žalioji arbata bei keli vaisiniai ir žolelių mišiniai.
„Navalio“ kavinė kasdien duris atveria jau 8 valandą ryto, todėl arbatos mėgėjai gali mėgautis „Ronnefeldt“ arbata per pusryčius, o popietę - prie daugelio „Navalio” virtuvės siūlomų desertų. Prasidėjus vasarai, desertų meniu kaip tik yra atnaujintas – galima paragauti karštų skanumynų, paskanauti itališkų ir kitų desertų. Atėjus šiltiems orams, „Navalis“ atidarys ir savo lauko kavinukę, kurioje klaipėdiečiai turės galimybę atsigaivinti ypatingai paruoštais šaltais arbatos gėrimais. Ir tai ne paskutinė viešbučio „Navalis“ klientams siūloma naujiena. Liepą bus pristatytas visiškai naujas restorano meniu.
Meniu.lt ir „Navalio“ informacija