Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Restoranų ir kavinių pasirengimas alergiškų žmonių poreikiams

2015-05-11
Опубликовать вашу статью

Alergiškų maisto produktams žmonių kasmet vis daugėja. Maitinimo įstaigos taip pat turi nelaukti ir informuoti savo lankytojus apie valgiaraščiuose esančias alergijas sukeliančias medžiagas.

Nuo 2015 metų visų maitinimų įstaigų valgiaraščiuose privalomi pažymėti ir išskirti visi maisto produktuose esantys alergenai, kurie yra reglementuojami Europos Sąjungos standartais.

Dirbame ir kasdien susiduriame su restoranuose iškylančiais iššūkiais, tad žinome kaip svarbu yra praktiškumas, gamybos proceso paisymas ir laiko bei išteklių optimizavimas.

Jums sutikus atliksime šį detalų ir daug laiko bei atsakomybės reikalaujantį bet kritiškai svarbų darbą už jus!

  • Išanalizuosime, supažindinsime ir pažymėsime maisto produktuose esančius konkrečius alergenus, kurie gali būti jūsų siūlomuose patiekaluose
  • Apmokysime jūsų darbuotojus kas yra ir kokie būna alergenai bei kokios gali būti pasekmės jų pavartojus alergiškiems žmonėms
  • Patarsime kaip aptarnauti alergiškus klientus ir kaip pasiūlyti patiekalų alternatyvas atitinkant svečio skonio poreikius
  • Prireikus, sukursime technologines korteles ir padėsime atidirbti neutralius alergenų atžvilgiu patiekalus, tinkančius jūsų virtuvei
  • Patarsime virtuvės personalui kaip pagaminti tą patį patiekalą be vyraujančio alergeno išlaikant skonio savybes ir neapkraunant per daug darbo virtuvei
  • Atsakysime jums ir jūsų darbuotojams kylančius klausimus susijusius su maistu ir alergenais
  • Taip pat skatiname pridėti ir keletą papildomų alergenų, kurie nėra pažymėti Europos Sąjungos reglemente, bet kuriems žmonėms taip pat ne retai būna alergiški, taip pat patiekalų kalorines ir maistines savybes bei atitikimą konkretiems maisto racionams.
  • Padėsime suplanuoti ir įgyvendinti pakeitimus valgiaraščio pritaikymui prie svečių su įvairiausiais poreikiais


Visus reikiamus pasirengimo procesus Jums padės įgyvendinti LARTA alergenų specialistė Aida Matulevičiūtė
Kreiptis el.p. larta@rupi.lt
LARTA informacija

alergenai_i_meniu