Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Restoranas ESSE kviečia į degustacinę vakariene su Pauliaus ir Jurgos Jurkevičių gurmaniškais deriniais

2013-07-23
Опубликовать вашу статью

 „Flos Olei“ pasaulio alyvuogių aliejų gide  „Montecchia“ ūkio aliejus pelnė aukštą 90 balų įvertinimą. Šis puikus produktas iš Italijos Abruco regiono – jau Lietuvoje.
Vos žvilgtelėję į prabangius tamsaus stiklo „liberty“ stiliaus butelius, paklausite, ką reiškia žvilgantys auksiniai skaičiai etiketėje: 2, 3, 22.  Ateikite į degustaciją – vakarienę restorane „Esse“ ir sužinosite.

Jurgos Jurkevičienės vakarienės tema – lietuviškos voveraitės.

Kaip grybų patiekalus derinti su itališku alyvuogių aliejumi? Kaip išmokti atskirti skirtingus alyvuogių aliejaus intensyvumo atspalvius? Visa tai jums papasakos žurnalistas Paulius Jurkevičius.
~
„Esse“ vyno žinovai palepins Jus specialiai  parinktais ir prie patiekalų priderintais vynais. Puikios kokybės vynai į restoraną „Esse“atkeliauja tiesiai iš vyno ūkių.


VAKARIENĖS MENIU

Voveraičių karpačas
Bruschetta su voveraitėmis
Trinta moliūgų sriuba su voveraitėmis ir alyvuogių aliejumi
Makaronai su voveraitėmis ir mėlynuoju sūriu
Salotos su šviežiais špinatais ir voveraitėmis
Vaisių desertas su balzaminiu actu
~
Prie patiekalų siūlomi „Esse“ restorano vynai

Degustacinės vakarienės kaina asmeniui – 160 Lt


Laukiame Jūsų restorane „Esse“, Gedimino pr. 50, Vilniuje
Telefonas staliukų rezervacijai: +37068600488

www.esse.lt