Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Prezentacija „Darbingai vasarai – gaivūs, nauji, gamtos aromatais nuspalvinti patiekalai”

2010-04-07
Опубликовать вашу статью

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA) kviečia virėjus į prezentaciją, kuri vyks 2010 m. balandžio 18 d. 11 val. viešbutyje „Gabija”, S. Dariaus ir S. Girėno g. 2, Palangoje.

Po šaltos, „teisingos“ žiemos tikimės, kad ir vasara nešykštės šilumos, o mes nestokosime klientų, kuriems galėsime pasiūlyti lengvų, aromatingų patiekalų!

Renginio tema - „Darbingai vasarai – gaivūs, nauji, gamtos aromatais nuspalvinti patiekalai”.

Vasaros top’ai – ant žarijų kepti patiekalai. Bet ką daryti, jei neturime galimybės paruošti patiekalų ant „gyvos“ ugnies? Kaip išradingiau pateikti tokius patiekalus? Kaip patiekaluose gali būti panaudojami pelenai??? Gaminsime įdomius, naujausias pasaulines tendencijas (grįžimo prie regioninių, sezoninių produktų) atspindinčius patiekalus vasaros sezonui. Kokie prieskoniai ir netikėti priedai gali būti naudojami vasaros patiekalų gardinimui? Vasarą prie patiekalų dažniausiai patiekiamas alus ir rožinis vynas. Kaip šie gėrimai gali būti panaudojami vasaros patiekalų gamybai? Gaminsime patiekalus, kurie tiktų ne tik kasdieniniam, bet ir vasaros pobūvių valgiaraščiui. Kaip išsaugoti vasaros gėrybes, kad jas galėtume naudoti visus metus? Dar kartą prisiminsime naujus higieninius reikalavimus.

Kaip visada, renginio metu patyrę virtuvės meistrai ne tik gamins autorinius patiekalus bei padažus, bet ir pateiks kitas jų versijas, demonstruodami, kaip asociacijos rėmėjų (restoranų tiekėjų) siūlomi produktai palengvina darbą...

Dalyvavimo kaina vienam asmeniui - 50 Lt, LRVVKA nariams – nemokamai.

Registracija BŪTINA tel. (8 5) 2723171, 8 674 51045 arba el.paštu info@lrvvk.lt 

Kvietimas >>  

LRVVKA informacija