Restoranas „Granatus“ gali surengti tiek paprastą, tiek išskirtinę šventę - valgiaraštyje rasite rytietiškos virtuvės patiekalus. Čia savo patiekalą ras net ir pats išrankiausias virtuvės gurmanas. „Granatus“ kviečia pasmaguriauti Armėnijoje mėgstamų keptų ant žarijų armėniškų kepsnių – chorovacų, tikrų armeniškų šašlykų. Puikiai suderinti daržovių mišiniai su armėniškais prieskoniais sukuria nepaprastą skonį ir kvapą. 
Kavinėje tikra patiekalų gausybė ir įvairovė: tikrieji armėniškų chorovacai, kurie valgomi tik su ant žarijų keptomis arba šviežiomis daržovėmis, prieskoninėmis žolelėmis bei autentiškais, ką tik pagamintais armėnų padažais ir būtinai - užgeriant vynu. 
Švenčiant armėnų kavinėje siūlome paragauti garsiųjų dolma balandėlių kopūstų ar vynuogių lapuose įdarytos mėsos, daržovių, ryžių. 
O kokia gali būti šventė be puikaus vyno? Armėnai laikomi ir vyno gamybos pradininkais, nes jie vieninteliai pasaulyje išlaikė nuo Urartų valstybės laikų reliktines vynuogių rūšis - baltąsias vynuoges Chardži, Mschali, Ararati ir raudonąsias Areni vynuoges, todėl lankytojai neatsispirs armėniško raudonojo ar baltojo vyno žavesiui. O išlenkę taurelę sedulų uogų, vynuogių ar šilkmedžio uogų degtinės taurelę - būtinai sugrįš dar kartą. Karštą vasaros dieną padės atsigaivinti rūgpienio gaivus gėrimas Tan.
Šventinis valgiaraštis derinamas individualiai, jei pobūviu meniu nerasite norimų patiekalų, jie bus pagaminti pagal Jūsų pageidavimą.
 
                                        