Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Veganiškos kopūstų salotos

2018-12-18
Поделитесь своим рецептом

INGREDIENTAI

Salotoms:
300g paprastų kopūstų
150g raudonųjų kopūstų
200g morkų
Saujos šviežių petražolių

Majonezui:
150ml vandens
2 valg. š. Dižono garstyčių
½ citrinos sulčių
150g anakardžių riešutų
1 vnt.  salierų stiebo
Juodųjų pipirų
Druskos
1 arbt. š. maistinių mielių (Nutrition yeast)

GAMINIMAS (20 min)

1. Sumaišyti visus majonezo ingredientus su elektriniu smulkintuvu iki kreminės konsistencijos.
2. Susmulkinkite kopūstus ir morkas daržovių pjaustyklės pagalba, pagardinkite jas naminiu majonezu bei papuoškite smulkintomis petražolėmis.
3. Pateikite su daržovių paplotėliais ar falafeliais!

Skanaus!

Kas Tas Avokadas