Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Traškūs šokoladiniai saldainiai

2018-03-14
Поделитесь своим рецептом

INGREDIENTAI (6 porcijos)
100-120 ml šalto spaudimo nerafinuoto kokosų aliejaus;
80-100 g migdolų sviesto;
4-5  v. š. kerobo (saldžiojo pupmedžio) miltelių;
1 v. š. kakavos miltelių;
2-3 v. š. klevų sirupo;
2  lašai vanilės aromato;
1/2 a.š. žiupsnelis vanilinio cukraus;
1/3 a.š. (žiupsnis)  druskos;
50 g ryžių ar smulkių kukurūzų dribsnių (sausų pusryčių)

GAMINIMO BŪDAS (40 MIN)
Kokosų aliejų ištirpdyti (aš tiesiog įdėjau į puodelį, o jį – į dubenį su karštu vandeniu). Įdėti migdolų sviestą ir išmaišyti iki vientisos masės. Dėti kerobą, kakavą, pilti klevų sirupą, vanilės kvapą, berti vanilinį cukrų, nerafinuotą druską. Išmaišyti. Pabaigoje suberti traškius ryžių ar kukurūzų dribsnius ir dar kartą išmaišyti. Masę dėti į šaldymo indelį ir bent 20 min. laikyti šaldiklyje. Išėmus supjaustyti mažais gabaliukais.

Recepto autorius: http://zaliagentis.lt