Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Pusryčių dubenėlis

2018-07-18
Поделитесь своим рецептом

INGREDIENTAI (1 porcija)
40-50 g  bolivinės balandos;
2 vnt. pievagrybių;
3-4 vnt. vyšninių pomidorų;
1 vnt. - pusės avokado;
1 vnt. kiaušinio;
3 g. ožkos sūrio;
1/2 a.š. (šlakelio) alyvuogių aliejaus;
2 g. kanapių sėklų;
1 g. (kelių) baziliko lapelių.

GAMINIMAS (30 MIN + PASIRUOŠIMAS)
Išverdame bolivinę balandą. Galite virti kaip nurodyta instrukcijoje ARBA įkaitinti puodą su šlakeliu alyvuogių aliejaus, berti bolivinę balandą ir paskrudinti 3-4 minutes, vis pamaišant. Tuomet užpilti vandeniu ir virti 15-20 minučių. Taip pagaminta balanda bus traškesnė. Įkaitinam keptuvę su šlakeliu alyvuogių aliejaus ir apskrudinam riekelėmis pjaustytus pievagrybius bei per pusę perpjautus vyšninius pomidorus. Didesniame puode užviriname vandenį. Su šaukštu ar kitu įrankiu gerai “įsukame” vandenį, įmušame kiaušinį ir dar šiek tiek pasukame, kol kiaušinio baltymas pradeda “klijuotis”. Verdame apie 1,5 minutės. Į dubenį dedame bolivinę balandą, pomidoriukus bei pievagrybius, supjaustytą avokadą, kiaušinį, barstome ožkos sūrį, kanapių sėklas bei baziliko lapelius. Nepamaišys, jei apšlakstysite ir citrinų sultimis.

P.S. Bolivinę balandą pasiruoškite iš vakaro, tuomet ryte liks tik pašildyti.

Recepto autorius: http://www.butfirst-food.com