Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Profesinio meistriškumo kėlimo kursai: Miltinių pusgaminių ir gaminių paruošimo technologijos bei patiekimas restoranuose

2014-06-06
Опубликовать вашу статью
Pagrindinės temos:
•    skaičiaus ir raidės reikšmė miltuose;
•    šiuolaikiniai gamybos metodai bei modernūs sprendimai patiekiant.

Gaminiai: įvairių skonių „Grissini“; bandelės su priedais, su vištiena; Focaccia duona; druskos tešlos gaminimas; įdaryti „Cannelloni“ makaronai; eklerai; biskvitai ir kt.

Kepinių ir patiekalų gamybai bus naudojami:
•    AB „Kauno Grūdai“ specializuoti miltai,
•    AB „Vilniaus paukštynas“ vištienos produktai,
•    AS „Santa Maria“ prieskoniai.

AB „Kauno Grūdai“, šimtmečio patirtį turinčios profesionaliausios miltų gamintojos Lietuvoje, aukščiausios kokybės produkcija: miltai duonai, bandelėms, duonos lazdelėms, specializuoti miltai makaronams, miltiniai mišiniai keksams, pyragams  ir kt. AB „Kauno Grūdai“ technologė Inesa Šileikienė pristatys miltinius mišinius: savybes, jų naudą; bus paruošti kepiniai degustacijai.
AB „Vilniaus paukštynas“ – puikaus skonio šviežios vištienos produktai, gaminami po įdiegtų inovacijų paukštyne.
AS „Santa Maria“ – prieskonių mados ekspertas – pristatys įdomius prieskonių mišinius ir naujus „World-To-Go“ padažus.

Kursų dėstytojos:
RŪTA ŠIUŠIENĖ (LRVVKA Prezidentė) ir ALDONA GEČIENĖ (Tarybos narė) - gamybos vadovės, komandos „Gintarinis Aljansas“ kapitonės bei tarptautinių konkursų dalyvės ir laimėtojos. 2012 m. IKA/pasaulinėje kulinarinėje olimpiadoje, Erfurte, regioninių komandų rungtyje, LRVVKA komanda iškovojo bronzos medalius.

Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1.    Teorinė paskaita apie skaičiaus ir raidės reikšmę miltuose;
2.    Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
3.    Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
4.    Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
5.    Kepinių, patiekalų degustacija.

Vieta: UAB „Baltic Master“ mokymo centras, Dariaus ir Girėno g. 175, Vilnius
Data: 2014 m. birželio 15 d., sekmadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: 150 Lt, LRVVKA nariams ir kandidatams – 75 Lt
Vietų skaičius – 60 vietų.
Dėmesio! Iki š.m. birželio 9 d. užsiregistravusiems, suteikiame 12 % nuolaidą: 132 Lt,  nariams ir kandidatams – 66 Lt.

Būtina išankstinė registracija  el. p. vadybininke@lrvvk.lt arba mob. +370 615 67405.