Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Pavasario sezonas su Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija

2012-03-14
Опубликовать вашу статью

Renginio metu sužinosime karščiausias naujienas iš jau šiais metais įvykusių pirmųjų tarptautinių virėjų konkursų, kuriuose ir vėl sužibėjo Lietuvos virtuvės meistrai!

Džiaugsimės ir Deivydo Praspaliausko bronza prestižiniame „Hans Bueschkens Young Chef Challenge“ jaunųjų virėjų konkurse! Turėsime malonumą pamatyti, o gal net ir paragauti jo konkursinius patiekalus!

Kasmentiniame konkurse Sankt Peterburge „Baltijos kulinarijos žvaigždė“ pagaliau laimėta absoliučių nugalėtojų Taurė! Bus gaminami mūsų virtuvės meistrų konkursiniai nugalėtojų patiekalai!

Mūsų prezentacijoje patiekalus gamins puikus Latvijos virtuvės meistras garsusis Kaspars Jansons!

Žinoma, renginio metu gaminsime, kaip ir pridera pavasariniam renginiui pajūryje, ir įvairius kepsnius su kvapniu dūmu, ir lengvesnius bei sveikesnius patiekalus, kurie tinkamai papildys mūsų pavasarinį valgiaraštį.
Norėdami atnaujinti prezentacijų darbinę dvasią, šio renginio metu Jums pasiūlysime naują bendravimo formą – “degustacinę konferenciją”, kuri padės patogiau įsisavinti ne tik pateikiamą teorinę medžiagą, ne tik paragauti mūsų virtuvės meistrų paruoštų originalių patiekalų, bet ir betarpiškai pabendrauti su tuos patiekalus pagaminusiais meistrais.

Primename šių metų LRVVK asociacijos renginių privalomą aprangos kodą – ir LRVVK asociacijos nariai, ir svečiai prezentacijose laukiami tik su virėjų švarkais. Įpraskime pagerbti virėjų renginius – tik su virėjų apranga !!!

Kurdami naujus patiekalus, kaip visada, galėsime pasinaudoti geriausiais mūsų mielų Rėmėjų („Reaton“, „Santa maria“, „Nestle“, „Bonduelle“, „Dasita“, „Baltic Master“, „Farm frities“, „Manjana“, „Unilever“, „Sangaida“, „Dan sukker“, „Promo cash&carry“, „Suecos“) pasiūlymais, kurie tikrai palengvina mūsų virtuvės meistrų darbą...

Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 50 Lt, LRVVKA nariams – nemokamai.

Registracija ir informacija el.paštu info@lrvvk.lt
arba tel. 8 674 51045, (8 5) 2713171. 

(Nuorodą, kaip atvykti, rasite: http://www.hbhjuozas.lt  )

LRVVKA informacija