Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Norite papietauti kartu su geriausiais Lietuvos šefais?

2014-10-21
Опубликовать вашу статью

Renginius ves Arnas Mazėtis – LRT žurnalistas ir laidos „Skonio improvizacija“ idėjos autorius.

Rungties, kurioje varžysis Lietuvos komanda, esmė - per 6 val. pagaminti 110 vienodų porcijų  trijų  patiekalų, t.y. 330 porcijų per  6 val. pagaminti privalo  6 virėjai.
Šiuos tris konkursinius patiekalus, keliausiančius į pasaulio kulinarinį čempionatą, siūlome Jums paragauti:

Užkandis
Kepta menkė patiekiama su langustinu, virtu vanilės skonio svieste, menkės putėsiais, vėžiagyvių sultinio kremu, marinuotomis morkytėmis, karamelinių morkų ir saldžiųjų žirnelių kremais, kardamono ir jogurto sfera, krapų aliejumi gardintais šviežių agurkėlių lakštiniais, obuolių ir kalmaro rašalo traškučiais.
Pan seared fillet of cod served on the bed of caramelized carrot puree with cod mousse, langoustine coo-ked in vanilla flavored butter, picked carrots a langoustine broth cream, cardamom and yogurt sphere, cucumber noodles, sweet pea cream, dill oil, apple and squid crisp.

Pagrindinis patiekalas
Brandinta elnienos filė su miško grybų putėsiais ir žvėrienos paštetas traškioje žolelių plutelėje, patiekia-mi su sviestiniu moliūgų gratinu, marinuotais burokėliais, karamelizuotų pastarnokų kremu, skrudintais šalotiniais svogūnėliais, bruknių uogų putomis, šilta špinatų žėle, aprūkytomis daržovėmis bei elnienos sultinio su žolelėmis padažu.
Dry aged venison fillet with mushroom mousse wrapped in crispy crimponette served with game liver pa-te and herb crust, butternut squash gratin, marinated beetroot textures, caramelized parsnip puree, crispy shallots, lingonberry foam, warm spinach jelly, smoked vegetable variation and venison jus.

Desertas
Baltojo ir juodojo šokolado pyragas patiekiamas su rugių salyklo ledais, daržovių tyre, mėtų panna cotta šokolado sferoje, burokėlių biskvitu su vaisių džemu, beržų sulos ir šaltalankių želė, vyne marinuotais obuoliais bei cukraus vata su žolelėmis ir morengais bei šokolado konstrukcija.
White and dark chocolate cake with barley ice cream, vegetable puree a candy floss with herbs and crus-hed meringues, beetroot sponge with fruit jam and red wine marinated apples. Accompanied by fresh mint panna cotta in white chocolate sphere and jelly of birch sap with buckthorns, chocolate construc-tion.

Įsigydami bilietą į Lietuvos šefų šventinius-pietus,  paremsite Lietuvos virėjų nacionalinės komandos dalyvavimą pasaulio čempionate „Culinary World Cup 2014“ ir padovanosite šventę sau.

Renginio bilietus galite įsigyti: http://www.tiketa.lt/lietuvos_vireju_nac__komandos_sventine_vakariene_54131

Renginio bilieto kaina - 100,00 Lt

Daugiau informacijos:  vadybininke@lrvvk.lt, +370 615 67405