Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Makaronai su grybų padažu

2019-01-09
Поделитесь своим рецептом

INGREDIENTAI
400 g spagečių
200 g supjaustytų pievagrybių (ar kitų jūsų mėgstamų grybų)
1 vnt. didelis smulkiai supjaustytas svogūnas
180 g supjaustytų šviežių pomidorų (arba ½ skardinės smulkintų)
30 g šviežios kalendros
3 vnt. smulkintų česnako skiltelių
3 arbt. šaukšteliai mielių dribsnių (nebūtina)
1 arbt. šaukštelis paprikos miltelių (arba aitriųjų arba rūkytų)
Druskos ir pipirų pagal skonį
1-1.5 l vandens
½ skardinės kokoso pieno

GAMINIMAS (40 min.)
1. Į didelį puodą įdėkite spagečius, grybus, svogūnus, kalendrą, pomidorus, paprikos miltelius, mielių dribsnius, česnaką, druską , pipirus ir viską užpilkite 1 litru vandens.
2. Užvirus vandeniui, sumažinkite ugnį ir lėtai virkite maždaug 20-25 minutes arba kol makaronai išvirs. Kartas nuo karto užmeskite akį ir jeigu reikia įpilkite dar vandens, kad niekas nepriliptu prie dugno.
3. Kai makaronai taps al dente, įpilkite kokoso pieną ir virkite dar 5 minutes.
 

Kas Tas Avokadas