Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Agurkų, fetos ir kuskuso salotos su kepintais kedrų riešutais

2018-07-10
Поделитесь своим рецептом

INGREDIENTAI  (2 porcijos)
1 vnt. ilgavaisio agurko
1 vnt. - pusės raudonojo svogūno 
4 v. š. kuskuso
50 g fetos sūrio
2 v. š. pakepintų kedrinių pinijų
1 a. š. kumino miltelių
1 vnt. - pusės citrinos
1 saujos smulkintų šviežių petražolių ir kalendros
1 v. š. alyvuogių aliejaus
1/3 a.š. žiupsnio druskos

 GAMINIMAS (15 MIN)
Kuskusą užplikykite dvigubu kiekiu verdančio vandens ir uždengę palaikykite 5 minutes. Agurką perpjaukite išilgai ir supjaustykite riekelėmis. Svogūną susmulkinkite griežinėliais. Fetą susmulkinkite iki trupinėlių arba supjaustykite mažais kubeliais. Visus ingridientus sudėkite į dubenį, suberkite paruoštą kuskusą, užspauskite citrinos sultimis, užlpilkite aliejumi ir pabarstykite prieskoniais, žolelėmis bei kedrinėmis pinijomis. Viską sumaišykite ir ragaukite.

Recepto autorius: https://mitybologija.lt