Atėjus rudeniui daugelis iš mūsų ieškome jaukumo bei šilumos. Pasivaikščiojimus parke po truputį keičia ramūs vakarai. Vis dėlto, ilgai užsisėdėjus namuose gali pritrūkti įspūdžių, naujų potyrių bei unikalių skonių – kviečiame pasimėgauti restorano „Tartar“ šaltojo sezono meniu naujienomis.
Vakarienės metu galėsite pasimėgauti:
𝑆𝑎𝑏𝑟𝑎𝑔𝑒 – butelio nukirtimas specialiu kardu
Ančių kepenėlių (Foie gras) pašteto pyragas
baltajame vyne virtų obuolių kapotinis, kriaušių tyrė, spanguolių gelis
Dekantavimas „Lyra“
Keptos šukutės su obuolių ir žiedinių kopūstų piurė
graikiniai riešutai, džiovintos spanguolės, klevų balzamikas
Dekantavimas „Krioklyje“
Ėriukų nugarinė su šonkauliais
avinžirnių, paprikų, morkų ir mėlynųjų svogūnų karštos salotos, vyne troškintas obuolys, raudonojo vyno ir deginto sviesto padažas Beurre Noisette su mėtomis
Butelio atidarymas įkaitintomis Porto žnyplėmis
Morkų ir svarainių šerbetas su morkų „saldainiais”
tiekiamas ant duonos trupinių, razinų ir anakardžių „žemės”
Kaina asmeniui - 60 eur.