This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
Events

Gurmaniškas šou

October 15, Fr, 19:00

Atėjus rudeniui daugelis iš mūsų ieškome jaukumo bei šilumos. Pasivaikščiojimus parke po truputį keičia ramūs vakarai. Vis dėlto, ilgai užsisėdėjus namuose gali pritrūkti įspūdžių, naujų potyrių bei unikalių skonių – kviečiame pasimėgauti restorano „Tartar“ šaltojo sezono meniu naujienomis.

Vakarienės metu galėsite pasimėgauti:

 

𝑆𝑎𝑏𝑟𝑎𝑔𝑒 – butelio nukirtimas specialiu kardu

Ančių kepenėlių (Foie gras) pašteto pyragas

baltajame vyne virtų obuolių kapotinis, kriaušių tyrė, spanguolių gelis

 

Dekantavimas „Lyra“

Keptos šukutės su obuolių ir žiedinių kopūstų piurė                                 

graikiniai riešutai, džiovintos spanguolės, klevų balzamikas

 

Dekantavimas „Krioklyje“

Ėriukų nugarinė su šonkauliais

avinžirnių, paprikų, morkų ir mėlynųjų svogūnų karštos salotos, vyne troškintas obuolys, raudonojo vyno ir deginto sviesto padažas Beurre Noisette su mėtomis

 

Butelio atidarymas įkaitintomis Porto žnyplėmis

Morkų ir svarainių šerbetas su morkų „saldainiais”

tiekiamas ant duonos trupinių, razinų ir anakardžių „žemės” 

 

Kaina asmeniui - 60 eur.