This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant

Snacks

  • Recipes
Batatų lazdelės su tar-tar padažu

Užkandis

  • Recipes
Juodosiomis pupelėmis ir feta įdarytos cukinijos

Cukinijos

  • Recipes
Braškinis čija pudingas

pudingas

  • Recipes
Sumuštiniai su šprotais

Sumuštinis

  • Recipes
Pomidorų ir rikotos tartas

Tartas

  • Recipes
Burokėlių ir pupelių užtepėlė

užkandis

  • Recipes
Fokačija su pomidorais ir rozmarinu

Duona

  • Recipes
Morkų ir lęšių humusas

humusas

  • Recipes
Sūrūs sėklų krekeriai su morkomis (be glitimo)

Krekeriai

  • Recipes
Saldžiųjų bulvių ir cukinijų blyneliai

Blyneliai

  • Recipes
Svogūnų pyragas

svogūnų pyragas

  • Recipes
Varškės keksiukai (apkepiukai)

Varškiukai

  • Recipes
Rikotos, lašišos ir kiaušinių skrebučiai

skrebučiai

  • Recipes
Orkaitėje keptų morkų humusas

humusas

  • Recipes
Traškūs orkaitėje kepti falafeliai

falafeliai

  • Recipes
Petražolių pesto

Jeigu namuose turite į valias petražolių - siūlau pasigaminti šį petražolių "pesto"

  • Recipes
Humusas su skrudintomis sezamų sėklomis

Maisto vertė ir kokybė man yra taip pat svarbi nepriklausomai nuo to, ar jam pasiruošti turiu valandą ar tik tiek, kiek užtrunka susitepti sumuštinį. Pastaruoju metu maisto pasiruošimui turiu tą trumpesnę laiko atkarpą, tačiau valgyti sveikai noriu lygiai taip pat, todėl dažniausiai renkuosi humusą. Jį galima tepti ant ko tik norisi, maišyti su makaronais, kruopomis ar tiesiog kabinti daržovių lazdelėmis. Humuso sotumas ir maistinė vertė neabejotina, kaskart gaunu naudingų baltymų, riebalų, vitaminų ir mineralų.

  • Recipes
Skrebučiai su paštetu

Skrebučiai su paštetu

  • Recipes
Sluoksniuoti sumuštiniai

Stalo karaliai sumuštiniai - ne tik pusryčiams ,bet ir šventėms ar iškylai.

  • Recipes
Ghoriba marokietiški sausainiai su sezamo sėklomis

Jausmas, kuris prašyte prašosi jaukumo – didelio puodelio arbatos įsisupus į šiltą pledą bei kramsnojant naminius sausainius. Šitie sausainiai yra būtent tai, ko reikia tokioms akimirkoms – naminiai, tokie nepakartojamai skanūs, kad sunku atsispirti nesuvalgius dar vieno ...

  • Healthy meal
Skanaukite desertus be nuodėmės

Vis dar žiema, šalta, taip ir norisi po sunkios darbo ar mokslų dienos pasimėgauti puodeliu arbatos ir kažkuo saldžiu. Tačiau nesinori gadinti figūros, nes juk ir pavasaris labai arti. Vis daugiau žmonių pradeda dairytis į saldumynų alternatyvas ir renkasi veganiškus bei žaliavalgiškus desertus...

  • Recipes
Apkepti pievagrybiai

Pievagrybius nuplauname ir supjaustome per pusę (smulkiau nereikia). Nuluptas bulves verdame, kepame ar ruošiame kitu mėgstamu būdu (prie šių grynukų aš labiausiai mėgstu bulves, virtas gariniame puode, bet būna ir kitaip). Baigiant virti bulvėms svieste pakepinam pievagrybius...

  • Recipes
Saulėje džiovintų pomidorų užtepas

Veganiškų pesto padažų rasti sunkoka, o pasidaryti namuose – vieni juokai. Šią užtepėlę skanu valgyti su duoniukais bei makaronais.

  • Recipes
Daržovėmis įdarytos paprikų skiltelės

Daržovėmis įdarytos paprikų skiltelės. Greita, žalia, skanu ir sveika. Net orkaitės nereikia ...

More news 3