This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Žuvis ir jūros gėrybės: Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kviečia į profesionalų tobulinimosi kursus

2012-03-23
Publish your own article

Kursai vyks : š.m kovo 25 d (sekmadienį)., nuo 10 val. iki 16 val. Kiekvienas kursų dalyvis gaus kursų medžiagą ir kursų baigimo pažymėjimą!

Deivydas Praspaliauskas
– konkurso „Geriausias Lietuvos virėjas 2010“ nugalėtojas, tarptautinių konkursų prizininkas, virėjo amatą studijuojantis gastronomijos mokykloje „Kobenhavns Hotel og Restaurant Skole“, bei dirbęs Danijos restoranuose – „AOC“, „Henne Kirkeby Kro“.

Darius Dabrovolskas – restorano „Neringa“ vyriausiasis virėjas, LRVVKA komandos „Gintarinis aljansas“ narys bei tarptautinių konkursų prizininkas.

Kursų kaina: 300 Lt, LRVVKA nariams – 250 Lt

Išankstinė registracija būtina tel.: +370 674 51045 arba el. info@lrvvk.lt

UAB “MBR parduotuvių ir restoranų įranga ” mokymo centre,
Vilniuje, Kirtimų g. 49B.