This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Prisiekusiems sūrių mėgėjams (esamiems ir būsimiems)

2017-07-12
Publish your own article

Ar įsivaizduojate save vienu metu Paryžiaus sūrininkų kavinukėje, Amsterdamo senamiesčio firminėje sūrių krautuvėlėje,  Ispanijos kaimo sūrio ūkyje ir Italijos kietųjų sūrių brandinimo rūsiuose...? Sunku net įsivaizduoti? O jei pasiūlytumėm tai patirtu realiai, čia pat, Vilniuje, Gedimino prospekte? „Say Cheese“ čia atidarė sūrių krautuvėlę-bistro, kur geriausi Europos sūriai ir firminiai pasaulio virtuvių patiekalai su jais.

Ilgametės sūrininkų tradicijos vakarų ir pietų Europoje išpuoselėjo puikius receptus, skonius ir vardus, kurių svarbiausius bei įdomiausius vienu metu, vienoje vietoje jau galite pasirinkti ir įsigyti dviejose vietose Vilniuje: „Say Cheese“ PC AKROPOLIS ir Gedimino per. 3A.

„Say Cheese“ Akropolio vitrinose nuolat laukia apie 60 skirtingų rūšių sūrių iš Prancūzijos, Nyderlandų, Šveicarijos, Italijos, Belgijos, Ispanijos, Didžiosios Britanijos –  visi populiariausi senojo pasaulio, geriausių sūrio tradicijų, šalių sūriai.

Tuo tarpu „Say Cheese“ Gedimino 3A tai ne tik parduotuvė, bet ir  sūrio bistro, kur galėsite ne tik gurmaniškai užkąsti bet ir pavalgyti. Visi patiekalai bistro, žinoma, su sūriu. Patiekalams naudojami klasikiniai pasaulio virtuvių receptai, parinkti pagal konkretaus, tos šalies, sūrio kilmę ir charakterį. Jokių sudėtingų patiekalų, tik gryni, geri produktai, o kažką įdomaus bei skanaus paragavę, galėsite nesudėtingai pasigaminti namuose - vietoje nusipirkę pagrindinio ingrediento - sūrio.

Kas rytą nuo 8val. bistro - pusryčiai, o savaitgaliais – vėlyvieji pusryčiai visą dieną!  Darbo dienomis bistro rasite specialius pusryčių meniu, o pietų metu galėsite pietauti iš bistro meniu. Tai, ko gero, viena jaukiausių vietų prospekte, mat čia tik 3 staliukai viduje ir keli staliukai lauke.

„Say Cheese“ praplėsti gurmanišką akiratį galima sūrio kultūros renginiuose: vasarą čia organizuojamos uždaros sūrių degustacijos, o bisto galima padegustuoti ir vyno, akomponuojančio geriausius sūrius.