This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Prezentacija „Moderni ir kurianti lietuviška virtuvė“

2013-03-13
Publish your own article

Ruošiantis pavasario-vasaros sezono atidarymui, Jūsų dėmesiui ir veiklos skatinimui pasiūlysime galybę naujienų.
  • Ragausime netradicinius pusryčius – vaflius bei suktus omletus.
  • AB „Išlaužo žuvis“ pristatys plačiakaktį ir kitas lietuviškas ežerų žuvis.
  • Išskirtinius produktus pateiks AB „Vilniaus paukštynas“ - 49 metus veikianti kompanija.
  • AB „Vilkyškių pieninė“ - naujas metinis LRVVKA rėmėjas – pavaišins išskirtinio skonio sūriais. Jų produktų aukštą kokybę įvertinsime naujai sukurtuose patiekaluose iš sūrių: „Mexicano“ ir „Mocarela sūryme“. Ragausime “mufinus” su varškės sūriu ir šonine.
  • Grilio patiekalai bus gaminami iš UAB „Agrovet“ baltų dešrelių avienos natūralioje žarnoje, jautienos antrekoto su šonkauliu, avienos nugarinės su kaulu ir kitų mėsos produktų.
  • Patiekalams naudosime „Santa Maria“ naujoves – vanilės ankštis, apelsininius pipirus, aitriąsias paprikas.
Renginio metu gamins Lietuvos komandos „Gintarinis Aljansas“ nariai. Patyrusiems virtuvės meistrams asistuos naujai stojantys nariai ir Klaipėdos darbo rinkos mokymo centro mokiniai.

Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.

Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 50 Lt, LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija el.paštu info@lrvvk.lt arba tel. 8 615 67405, (8-5) 271 31 71.

LRVVKA informacija