This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

LRVVKA kviečia Jus š.m. lapkričio 15 d. 12 val. į profesinio meistriškumo kėlimo kursus:

2015-11-05
Publish your own article

Kepinių ir patiekalų gamybai bus naudojami:
•    „Kauno Grūdų“ specializuoti miltai;
•    „Vilniaus paukštyno“ vištienos produktai;
•    „Santa Maria“ prieskoniai.

Patiekalus serviruosime stilingose UAB „Sangaida“  lėkštėse.
Švarą ir higieną užtikrins UAB „Manjana“ priemonės profesionalams.

Kursai vyks metinio LRVVKA rėmėjo - UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“ - mokymų klasėje, aprūpintoje moderniausiais įrengimais.


Kursų dėstytojos:
Aldona Gečienė (Tarybos narė), Honorata Lyndo ir Liucija Makovska (LRVVKA narės) - daugkartinės tarptautinių gastronomijos konkursų dalyvės ir prizininkės. 2012 m. IKA/pasaulio kulinarinės olimpiados Erfurte bei pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2014“ Liuksemburge medalių laimėtojos.

Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1.    Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
2.    Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
3.    Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4.    Kepinių, patiekalų degustacija.

Vieta: UAB „MBR Parduotuvių ir restoranų įranga“ mokymo centras, Kirtimų g. 49B, Vilnius
Data: 2015 m. lapkričio 15 d., sekmadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: 43 Eur, LRVVKA nariams ir kandidatams – 23 Eur
Vietų skaičius – 40 vietų.

Būtina išankstinė registracija  el. paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. +370 615 67405.