This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Gastronominės savaitės meniu restorane „Salvete City“

2015-11-16
Publish your own article
Gastronominės savaitės meniu restorane  „Salvete City“ – 20 Eur

Aperityvas - putojančio vyno taure.

* Dviejų spalvų „ravioli“, įdarytas foie gras, šukutėmis, baravykais ir salikornija
* „Bollito mistro“ - lėtai virta ėriena ir veršiena bei itališkas gardėsis „cotechino“ su „bagnet vert“, „salsa peara“ padažas
* Naminis apelsinų ir migdolų miltų pyragas, keptas pagal tradicinnį sardinietišką receptą, patiekiamas su vaniliniais ledais

Specialus pasiūlymas: gastronominėsa savaitės meniu su mūsų priderintais vynais – 35 Eur.

Ėriena ir veršiena užauginta Eigminių ūkyje.