This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Šalta avokadų sriuba

2018-08-06
Share your recipe

INGREDIENTAI 
2 vnt. prinokusių avokadų;
5-6 v.š. graikiško jogurto;
1 vnt. nedidelio agurko;
3 g. (saujelės) kalendros;
1/4 vnt. spaustos citrinos sulčių
2 g. (šiek tiek) čili dribsinių;
1/3 a.š. druskos;
4 vnt. ridikėlių;
2 g. kanapių sėklų.

GAMINIMAS (25 MIN)
Visus išvardintus ingridientus, išskyrus ridikelius ir kanapių sėklas, dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos, kreminės masės. Jei per tiršta, įpilkite šiek tiek vandens. Sriubą dedame į šaldytuvą ir leidžiame pastovėti bent 15-20 minučių. Puošiame plonomis ridikėlių juostelėmis, kanapių sėklomis ir likusia kalendra. Man ši sriuba skaniausiai valgosi su juoda, pilno grūdo duona.

Recepto autorius: http://www.butfirst-food.com