This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Makaronai su veganišku pesto padažu

2019-04-29
Share your recipe

Greitai ir lengvai pagaminami makaronai su veganišku pistacijų pesto padažu jus tikrai sužavės. Kadangi panaudojau šviežius žalumynus, daržoves ir toną nuostabaus pesto padažo šie makaronai yra pilni vitaminų, mineralų ir, kas svarbiausia, pilni skonio.

Išraiškingesniam skoniui galite pridėti čili dribsnių, bet tai nebūtina.

INGREDIENTAI

300g mėgstamų makaronų
2 saujų šviežių špinatų
250g šaldytų žalių žirnelių
3 česnako skiltelių
100g pistacijų branduolių
2 valg. š. maistinių mielių
25g šviežio baziliko
½ arbt. š. čili dribsnių (nebūtina)
1 žaliosios citrinos (laimo)
4 valg. š. alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
250g vyšninių pomidorų

GAMINIMAS

1. Į verdantį sūdytą vandenį suberkite makaronus ir virkite 8 minutes.
2. Įdėkite špinatus ir šaldytus žirnelius į puodą su makaronais, išmaišykite ir palikite virti dar 2 minutes.
3. Vandenį, kuriame virė makaronai perpilkite į puodelį (išsaugokite bent 4 valgomuosius šaukštus makaronų  vandens).
4. Nulupkite česnako skilteles ir kartu su pistacijomis, maistinėmis mielėmis, baziliku, čili dribsniais, žaliosios citrinos žievele, žaliosios citrinos sultimis, vandeniu, kuriame virė makaronai, alyvuogių aliejumi ir geru žiupsniu druskos ir pipiru dėkite į trintuvą ir malkite iki vientisos masės.
5. Supjaustykite vyšninius pomidorus ir dėkite juos į puodą su makaronais ir pistacijų pesto padažu.
6. Gerai sumaišykite, kad makaronai gražiais pasidengtų šiuo nuostabiu ir gardžiu padažu.

Skanaus!

@Kas Tas Avokadas