This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

„MONIN“ kulinariniai pagardai – „Les Jus Cuisinés“

2010-06-24
Publish your own article
„MONIN“ ir žinomas prancūzų virtuvės šefas Thierry Finetas, kurio restoranas yra įvertintas net įtakingo viešbučių ir restoranų gido „Michelin“ žvaigždutėmis, sukūrė „Les Jus Cuisines“ – naują produktų seriją. Tai nepaprastai lengvi rafinuoti pagardai, kuriuos galima naudoti vienus arba sumaišytus su kitomis sudedamosiomis dalimis, taip pat karštus arba šaltus, nelygu, koks sezonas ar patiekalas. „Les Jus Cuisines“ gali būti vartojami kaip šaltų užkandžių, pagrindinių patiekalų ir salotų, užpilai, pagardai ar marinatai.

Visi žinome, kad prancūzai moka mėgautis gyvenimu. Maistas – tai vienas iš gyvenimo malonumų: malonu ne tik ragauti, bet ir ruošti puikius patiekalus. Gaminti tampa vis madingiau, o su šia mada atsiranda ir naujų kulinarinių tendencijų bei atradimų.

„MONIN“, gerai žinoma prancūzų kompanija, neatsiliekanti nuo rinkos tendencijų, vasarą pasitinka su stulbinama naujiena – unikaliu produktu „Les Jus Cuisinés“. Tai kulinarinis užpilas, pagamintas iš sirupo, acto, vaisių, daržovių ir prieskonių. Šis produktas – neabejotinas atradimas, naudojamas bet kokiam maistui ruošti (galima virti, kepti, marinuoti, įmaišyti į salotas).

„Les Jus Cuisinés“ – neriebus padažas, puikiai tinkamas įdomiam, netradiciniam ir kokybiškam valgiui gaminti. Rafinuotas ir šiek tiek įmantrus „Les Jus Cuisinés“ visiškai paruoštas naudoti. Šiuo metu „MONIN“ siūlo keturių rūšių užpilus:

Vyšnių, balzaminio acto ir prieskonių; Aviečių, rožių ir ličių; Morkų, raudonųjų greipfrutų ir imbiero; Špinatų, česnakų ir mėtų.

Tai puikiai suderinti ir harmoningi pagardai, tiksiantys tiek tradiciniam, tiek gurmaniškam skoniui.

UAB „Sangaida“ informacija