This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Kviečiame į LRVVKA prezentaciją „Gaiviai pasitinkant vasarą“

2015-05-04
Publish your own article

AB „Išlaužo žuvis“ pristatys natūraliom sąlygom Lietuvos tvenkiniuose išaugintą europinį šamą, pasižymintį balta, skania ir mažai kaulinga mėsa.

UAB „Reaton“ naujieną - virtus kviečius - pasiūlysime prie sveikuoliško užkandžio, skanausime ėrienos rumpsteiką bei granite, ruoštą iš burokėlių tyrės.
„Bonduelle“ prestižinė naujovė - salierų piurė - 100% natūrali, vientisa, aksominės tekstūros daržovių piurė. Nėra tirštiklių, aromato ir skonio stipriklių, be glitimo! Natūralaus skonio, maistinių medžiagų, vitaminų ir mineralų kiekis, panašus į šviežių daržovių.  Pasiūlysime gelteklę, pikantišką šakniavaisinę daržovę, apdorotą garuose - Minutės technologija, kurios dėka išlaikomi išskirtiniai daržovių skoniai, spalva, daugiau vitaminų ir mineralų.
Mėgausimės vasara dvelkiančiomis salotomis, ruoštomis iš AB „Vilniaus Paukštynas“ mažai kaloringos šlaunų mėsos be odos, maistingomis ir skaniomis bolivinės balandos kinva kruopomis, jas gardinsime apelsinais bei avokadu.
AB „Kauno Grūdai“ pavasario sezoną pradeda šūkiu: „miltai nėra, tiesiog, miltai“ ir pristato naujieną – specializuotus miltus įvairiems kepiniams bei gaminiams: miltus picai, makaronams, duonoms. Visi renginio dalyviai bus vaišinami šviežia itališka duona (čiabata) su saulėgrąžoms, iškepta iš „Kauno Grūdų“ pilno grūdo kvietinių miltų. Taip pat iš ruginių miltų kepta tamsia duona, skaninta džiovintais vaisiais ir riešutais.
Patiekalams pikantiškumo suteiks naujo metinio LRVVKA rėmėjo – UAB „Unilever Lietuva distribucija“ produktai: griliuje keptos paprikos, džiovinti pomidorai aliejuje, rozmarinų pastos pagardas.

Remigijus Žižys, viešbučio „Velvetti“ savininkas, pristatys Lietuvoje brandintų sūrių degustaciją. Ragausime Sūrių festivalyje 2014 m. laimėjusį geriausią karvės pieno ir kietąjį sūrį – „Briujeras“.
Patiekalus skaninsime „Santa Maria“ Provanso žolelių mišiniu, barbekiu linijos marinatais ir prieskoniais.
Gaivų vasarišką desertą gardinsime „Dansukker“ aukščiausios kokybės cukraus produktais.

UAB „Sangaida“
pristatys pasaulinį pripažinimą turinčios kompanijos „Victorinox“ peilius profesionalams, atitinkančius aukštos kokybės reikalavimus, kuriems suteikiama viso eksploatacijos laiko tarptautinė garantija.
UAB „Manjana“ pasiūlys kaip paįvairinti stalą spalvingais serviravimo akcentais: servetėlėmis ir derančiais dekoruotais stalo serviravimo produktais – padėklais, stalo įrankių vokeliais su servetėle ar stalo takeliais.
UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“, bendra Lietuvos ir Vokietijos įmonė, pademonstruos inovatyvią įrangą, kuri palengvins Jūsų darbą virtuvėje.
UAB „Jokado projektai“ rūpinasi ne tik aprangomis, tačiau gamina bei nuomoja staltieses, stalų sijonus bei servetėles. Viskas - ko reikia Jūsų pobūviui.

Renginio metu gamins virtuvės šefai: Deivydas Praspaliauskas, restoranas „1 dublis“; Honorata Lyndo, restoranas „Neringa“; Arūnas Stoškus, restoranų grupė „Fortas“; Liucija Makovska, restoranai „Forest“; Tomas Mockūnas, viešbutis „Grand SPA Lietuva“; Jolanta Gervienė, restoranas „Karpynė“; Olga Medveckaja, UAB „Maxima LT“; Povilas Giunteris,  restoranas „1 dublis“.

Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.

Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 18 EUR, LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija el.paštu vadybininke@lrvvk.lt; info@lrvvk.lt  arba tel. 8 615 67405