This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Kokosinė vištiena su laimais ir kukurūzais

2019-06-18
Share your recipe

Patiekalus dar kartą aš gaminu retai, bet šią kokosinę vištieną su laimais gaminau jau 3 kartus. Man skaniausia su basmati ryžiais, bet Jūs valgykit su kuo tik norit, arba vieną – vistiek bus nerealu.
Na ir aišku – tai gali būti super skani vakarienė bei puikus pietų dėžutės turinys.

INGREDIENTAI

apie 400g vištienos krūtinėlės;
poros saujų mini kukurūzų burbuolių;
200ml vištienos sultinio;
200ml kokosų pieno;
4 skiltelių česnako;
1 v.š. tarkuoto imbiero;
didelės saujos šviežios kalendros;
pusės laimo;
žiupsnelio čili dribsnių;
druskos, pipirų;
šlakelio aliejaus kepimui.

 

GAMINIMAS

1. Pasiruošiame ingridientus: vištieną supjaustome pailgomis juostelėmis, česnaką bei kalendrą smulkiai sukapojame, sutarkuojame imbierą, laimą supjaustome skiltelėmis.
2. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame vištieną, barstome druska ir pipirais. Kepame apie 5-6 minutes.
3. Vištieną imame iš keptuvės. Jei reikia, pilame dar šiek tiek aliejaus ir dedame česnaką. Kepiname apie minutę. Toliau dedame imbierą, kalendrą bei porą laimo skiltelių. Viską kepiname dar 1-2 minutes.
4. Vištieną dedame atgal į keptuvę, pilame vištienos sultinį bei kokosų pieną, uždengiame dangčiu ir troškiname apie 10-12 minučių.
5. Patiekiame su ryžiais, šviežia kalendra bei sezamo sėklomis.

@But First - Food