This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Kepti ryžiai su vištiena

2019-07-17
Share your recipe

INGREDIENTAI
vištiena
sauja žalių šparaginių pupelių
pusė stiklinės sojos pupelių
šlakelis laimo sulčių
3 skiltelės česnako
1 nedidelė raudonoji paprika
8-10 vyšniniai pomidoriukai
pusė saldžiosios bulvės
2cm imbiero gabaliukas
1 nedidelis mėlynasis svogūnas
sauja kepintų žemės riešutų
1 stiklinė basmati ryžių
druska, pipirai, ryžių prieskoniai
2 šaukštai sojos padažo
3šaukštai saldžiarūgščio čili padažo

GAMINIMAS
1. Vištieną užmarinuojame ir išsikepame taip, kaip mėgstame. Aš marinavau indiškuose prieskoniuose kartu su graikišku jogurtu ir kepiau orkaitėje.
2. Išsiverdame ryžius, pagardiname sviestu bei ryžių prieskoniais.
3. Saldžiąją bulvę nulupame, supjaustome kubeliais ir pakepiname orkaitėje, kol gabaliukai suminkštės.
4. Smulkintą svogūną, česnaką, imbierą bei papriką pakepiname aliejuje.
5. Į keptuvę keliauja pomidoriukai, o jiems apšilus ir šparaginės pupelės.
6. Visoms daržovėms suminkštėjus sumaišome daržoves su ryžiais, sojos pupelėmis, pagardiname druska, laimo sultimis, pipirais, sojos ir čili padažais.
7. Patiekiame su vištiena bei pabarstome riešutais.

@Food for your Mood