This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Aštri kiaušinienė

2018-02-16
Share your recipe

INGREDIENTAI (2 porcijos)
500 g. konservuotų pomidorų;
1/2 vnt. raudonosios paprikos;
1 vnt. česnako (reikės 2 skiltelių);
4 vnt. parūkytų dešrelių;
1/2 a.š. (žiupsnelis) druskos;
1/2 a. š. (žiupsnelis) čili pipirų;
1/2 a.š. (žiupsnelis) juodųjų pipirų;
1/2 a.š. (žiupsnelis) malto kumino;
50 - 100 g. špinatų;
12 vnt. putpelių arba 4  vnt. vištos kiaušinių
1 a.š. aliejaus (kepimui).

GAMINIMO BŪDAS (20 MIN)
Į keptuvę su šlakeliu aliejaus dėkite smulkintą česnaką ir pakepinkite, kol pradės skleisti kvapą. Tuome sudėkite smulkintą papriką ir trumpai apkepkite. Į keptuvę supilkite konservuotus pomidorus ir leiskite paburbuliuoti apie 5 minutes, kol nugaruos šiek tiek skysčio. Į pomidorų masę berkite prieskonių paga skonį, jei pomidorų tyrė pasirodytų per rūgšti, įberkite šiek tiek cukraus. Galiausiai į keptuvę dėkite smulkintas dešreles, špinatus, gerai išmaišykite ir įmuškite kiaušinius. Kepkite, kol kiaušinių trynys pasieks jums labiausiai patinkantį iškepimą. Jei turite mažų keptuvių, kiekvieną porciją galite paruošti atskirai ir jose patiekti.

Recepto autoriushttps://zinuteisvirtuves.blogspot.lt/