Vietinė produkcija restorane „AULA“

Vietinė produkcija restorane „AULA“

Čia galite paragauti ir restorane darytų koldūnų su aviena, mėlynojo pelėsinio sūrio ledų ar kitų namų gamybos patiekalų. Taip pat kiekvieną rytą mūsų virtuvėje kepama duona ir bandelės.

Šį sezoną, skatindami vietinės produkcijos naudojimą, valgiaraštį papildėme ir lietuviškais gaiviaisiais gėrimais: šaltai spaustomis sultimis „MANA“ ir A.Adomaičio naminiais nektarais iš Užpalių.

Esame už natūralumą, todėl ir naujieji restorano patiekalai skaninami įvairiomis natūraliomis žolelėmis ir prieskoniais, kurie užima svarbią vietą restorano virtuvėje ne tik gero skonio palaikymui, bet ir sveikesnei mitybai.

Restorano „AULA“ valgiaraštyje tęsiamos senos, nuo 1997 metų susiformavusios restorano tradicijos – išskirtinis dėmesys produktų kokybei – bei siūlomi nauji maisto produktų deriniai ir jų pateikimo formos.

http://www.aularestoranas.lt

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną