Vasariškas „Reginos" restorano meniu (Druskininkai)

Vasariškas „Reginos" restorano meniu (Druskininkai)

Dabar mūsų naują meniu sudaro tik kruopščiai atrinkti, išbandyti ir labiausiai mūsų svečių įvertinti patiekalai. Taip pat valgiaraštį papildėme ir naujais patiekalais, kuriuos iš gausybės pasiūlytų atrinko mūsų viešbučio restorano lankytojai:
Šaltas užkandis - Sūdytos lašišos užkandėlė su raudonaisiais ikrais ir putpelės kiaušiniais.
Salotos - Daržovių salotos su keptomis vištienos kepenėlėmis ir kepta rūkyta šonine.
Karštas patiekalas - Antienos kepsnys raudono vyno padaže.
Užkandis prie gėrimų - Mėsyčių užkanda (jautienos liežuvis, rūkytas aromatinis kumpis, skilandis, marinuotos daržovės).
Desertas – Nepakartojama panakota su karamele.

Taip pat savo svečiams patiekiame visiškai naują vynų kortą, kur visi vynai parinkti taip, kad kuo labiausiai derėtų prie mūsų restorano patiekalų ir atrinkti tik tie vynai, kurie šiuo metu vynų mėgėjų vertinami, kaip vieni iš geriausių kainos ir kokybės atžvilgiu. 

Todėl maloniai kviečiame išbandyti ir įvertinti mūsų pastangas – patiekti Jums tai, kas geriausia.

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną