Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Spalio 5-11 d. Lietuvos restoranai kviečia paragauti švediškų patiekalų

2015-10-02
Paskelbk savo straipsnį

Spalio 7-9 d. Lietuvoje su valstybiniu vizitu lankysis Švedijos karalius Karlas XVI Gustavas ir karalienė Silvija, juos lydės Švedijos vyriausybės nariai, verslo delegacija. Švedijos ambasada Lietuvoje spalį skelbia karališku mėnesiu  #royaloctober2015.

Šį mėnesį duris atvers House of Sweden, vyks švediškų filmų peržiūros, koncertai, parodų atidarymai, mokslinės konferencijos, Švedijos verslo apdovanojimai ir daug kitų renginių. LRVVKA jungdamasi prie Švedijos pažinimo, pristato jums švedų virtuvę:.

Druskininkų mieste restoranas „Velvetti”  siūlo:
1954-ųjų metų užkandį  - „Karštai rūkytas vaivorykštinis upėtakis su špinatais ir voveraičių padažu“;
1954-ųjų metų pagrindinį patiekalą - „Grilyje keptas jautienos pjausnys su Tagliatelle, daržovėmis ir raudono vyno padažu“;
1969-ųjų desertą - „Apelsinų šerbetas su raudonųjų greipfrutų salotomis“.
Adresas: Vilniaus al. 16, Druskininkai.
Darbo laikas IV 10.00-20.00 val., V 10.00-22.00 val., VI  10.00-23.00 val., VII 10.00-19.00 val.
Atsakinga už vakarienę Snieguolė Žižienė, mob. +370 611 41331 arba el. paštas snieguole@argentiaxis.lt

Raseinių raj. restoranas „Karpynė“ siūlo:
1969-ųjų metų užkandį - „Lašiša ir avokadas su baltosios žuvies (syko) ikrais ir krienų padažu“;
1947-ųjų pagrindinį patiekalą  - „Vištienos krūtinėlės kepsnys su šakniavaisiais ir kumpiu“;
1926-ųjų desertą  - „Maraschino`e marinuoti vaisiai su ledais“.
Virtuvės šefė: Jolanta Gervienė
Adresas: Karpynės g. 2, Gabšių km., Raseinių raj.
Darbo laikas: VII-IV 10.00-22.00 val., V-VI 10.00-23.00 val.
Daugiau informacijos: Jolita, mob. 8 685 68239 arba el. paštu jolita@karpyne.lt

Vilniaus mieste restoranas „Chef2 Food House“ siūlo:
1954-ųjų metų užkandį  - „Karštai rūkytas vaivorykštinis upėtakis su špinatais ir voveraičių padažu“;
1954-ųjų metų pagrindinį patiekalą - „Grilyje keptas jautienos pjausnys su Tagliatelle, daržovėmis ir raudono vyno padažu“;
1969-ųjų desertą - „Apelsinų šerbetas su raudonųjų greipfrutų salotomis“.
Virtuvės šefas: Darius Dabrovolskas
Adresas: Jakšto g. 7, Vilnius
Darbo laikas: III-V 18.00-22.00 val., VI 13.00-22.00 val.
Daugiau informacijos: mob. +370 686 20122 arba el. paštu restoranas@chef2foodhouse.lt