Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

LRVVKA prezentacija „Švenčių belaukiant“

2018-12-06
Paskelbk savo straipsnį

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija

Maloniai kviečiame į LRVVKA prezentaciją „Švenčių belaukiant“, kuri vyks 2018 m. gruodžio 9 d. 12 val. viešbučio „Crowne Plaza“ restorane „Horizontas“ 16 a., M. K. Čiurlionio g. 84, Vilniuje.

Artėjant didžiosioms metų šventėms bei ruošiant Naujametinį valgiaraštį, dalinamės patiekalų gamybos ir pateikimo subtilybėmis, stalo puošybos idėjomis, rūpinamės kartu su Jumis svečių pasitikimu ir šventinėmis vaišėmis. Lietuvos virtuvės šefai pristatys patiekalus, naudodami šiuolaikiškus patiekalų paruošimo ir patiekimo būdus, kviesdami pasimėgauti išskirtiniais skoniais. Kartu pasidžiaugsime Nacionalinės šefų rinktinės laimėjimais pasaulio kulinarijos čempionate „Culinary World Cup 2018“, Liuksemburge: ART kulinarinis ir konditerinis stalas bei karštosios virtuvės rungtis – bronzos medaliai. Vita Brūzgienė - meninio sūrio raižymo individuali rungtis – aukso medalis. Gamins konkursų laimėtojai ir patyrę virtuvės šefai: Gabrielius Zajac, restoranas „4“ – „Geriausio Lietuvos virėjo“ II v. laimėtojas; Jonita Šeščilaitė, restoranas „Esperanza Resort“ - „Geriausio Lietuvos Jaunojo virėjo“ I v. laimėtoja; Erikas Janerikas, restoranas „Ertlio namas“ - „Geriausio Lietuvos Jaunojo virėjo“ II v. laimėtojas; Arūnas Stoškus, restoranų grupė „Fortas“; Ema Bikelienė, „Mažoji Ragainė“; tarptautine patirtimi dalinsis konditerijos meistrės Dovilė Valentienė ir Monika Garnelė, konditerijos įmonė „Jo malonė“.  

Skanausime UAB „Reaton“ austrių užkandį, ožkos sūriu gardinsime ne tik desertą, bet ir sriubą.  
UAB „Baltic Larus“ šventėms pasiūlys šviežią antienos filė su oda, vertinamą gurmanų ir dietologų – ne tik gardu, bet ir organizmui naudinga: joje apstu vitamino D, taip pat E, B grupės vitaminų.
UAB „Mantinga“ – platų duonos, užkandžių ir šaldytų gaminių asortimentą kurianti kompanija. Ragausime gurmaniškai įdarytus bambuką primenančios formos mini krepšelius bamboo iš drėgmei atsparios tešlos. Krepšeliai – idealus pasirinkimas kurti mažiems pikantiškiems užkandžiams.
„Santa Maria“ akcentuos kokybiškus produktus, aplinkai draugiškoje pakuotėje. Patiekalus gardinsime prieskoniais be druskos.
UAB „Sanitex“, „Promo Cash  &Carry/FoodService“   pasiūlys aktualius konditerijos gaminius.
„Farm Frites“ pristatys „namų gamybos“ saldžiąsias bulvytes.
„Melt Water“   pasiūlys ištirpusio ledo geriamąjį vandenį, išgautą iš artezinio gręžinio ir išgrynintą daugiapakopiu šaldymu bei tirpinimu. Šalia Klaipėdos veikiančioje gamykloje inovatyviomis technologijomis kuriamas unikalus vanduo populiarus daugelyje pasaulio šalių.
UAB „Sangaida“ pristatys šventinę stalo serviruotę „Rak Porcelain“, išsiskiriančią kokybe, elegancija ir subtilumu.
Gaiviems desertams „Dansukker“ panaudosime aukščiausios rūšies cukraus gaminius. UAB „Jokado projektai“ pabrėš individualaus įvaizdžio svarbą bei pasiūlys salės puošybos idėjas, sukuriant šventinę nuotaiką ir jaukumą.
UAB „Manjana“   pristatys efektyvią ir ekonomišką maistinės plėvelės, folijos, kepimo popieriaus dozavimo sistemą, kuri padeda išlaikyti tvarkingą ir švarią virtuvę, o maistą apsaugotą ir šviežią.
Bendra Lietuvos ir Vokietijos įmonė, UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“, turinti 25 metų patirtį, supažindins su maisto gamybos įrangos inovacijomis - naujais įrengimais: nuo konvekcinių krosnių MKN  iki brandinimo šaldytuvų.


Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.


Išankstinė registracija būtina!

Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 25 EUR, LRVVKA nariams – nemokamai.

Registracija ir informacija el.paštu: vadybininke@lrvvk.lt  

arba mob. nr.  +370 615 67405