Ryškiausi Indijos skoniai – atradimams ir įkvėpimams

Ryškiausi Indijos skoniai – atradimams ir įkvėpimams

Daugelis pakeliavę po Indiją, nevalingai žvalgosi autentiškos indiškos virtuvės Lietuvoje. Indiški prieskoniai ir gaminamo maisto kvapų puokštė, indas virėjas, gamindamas patiekalus naudojantis sodrius ir išraiškingus prieskonius, tik ką atgabentus iš Indijos, indiškas interjeras ir porcelianas, tikra indiška muzika ir ramybės oazė - kas dar gali labiau nukelti Jus į Indiją, nei visi šie potyriai...

Indijos virtuvės gama labai plati – įvairovė varijuoja nuo vegetariškos (pietuose) iki mėsiškos (šiaurėje). „Sues Indian Raja“ restoranas pasirengęs nustebinti Jus ir stipriausius Indijos skonio pojūčius siūlo patirti ragaujant: vištienos Tikka Masala, šviežio pieno varškės sūrį (panyras) su špinatais, avienos Rgan Josh.

Restorane išsiilgę ar norintys atrasti indiškus skonius turėtų paragauti ir autentiškus aštriuosius karius, tikroje krosnyje keptus tandori. Autentiškas skonio patirtis garantuoja restorano virtuvėje dirbantys virėjai iš Indijos ir tiesiai iš Indijos užsakomi prieskoniai ir ryžiai, reikalingi charakteringiausiems šios virtuvės patiekalams gaminti.

Indijos kultūroje įprasta, kad virėjo amatas yra labai gerbiamas. Be to – kiekvienas virėjas šiek tiek savaip gamina net tuos pačius patiekalus, todėl meniu keičiasi tik tuomet, kai į restoraną atvyksta naujas virėjas, kuris „atsineša“ savo meniu.

Indiškas svetingumas ir dėmesingumas – ypatinga „Sues Indian Raja“ dovana restorano svečiams. Kad ir koks puikus bus patiekalas – padavėjo ar padavėjos nuoširdi šypsena, aukščiausio lygio personalo pastabumas ir karališkas aptarnavimas suteiks Jums progą pasijusti tikru Maharadža!

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną