Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Pokalbis su "kitchen Rules" apie QR kodų užsakymų valdymo ir atsiskaitymo sistemą

2022-11-18
Paskelbk savo straipsnį

Vakar vykusioje gyvoje diskusijoje su "kitchen Rules" įkūrėjomis bei restoranų valdymo ekspertėmis Ieva ir Jurgita, kalbėjome apie inovacijų svarbą restorano užsakymų valdymo ir aptarnavimo procese. Kaip jau šiandieną dalyje Lietuvos restoranų veikiantis Meniu.lt sukurtas QR užsakymų funkcionalumas padeda optimizuoti personalo kaštus ir padidinti pardavimus.

Pasakojome, kaip iš restorano lankytojų telefonų visus pateikiamus užsakymus priimant tiesiogiai į kasą ne tik ženkliai pagreitinamas klientų aptarnavimas, bet ir padidinami pardavimai. Pabrėžėme, jog atsiskaitymo metu klientams taip pat siūloma palikti arbatpinigių, kas ypač patogu dažnai neturintiems grynųjų arba nemėgstantiems jais naudotis.

„Iš savo daugiau 20 metų sukauptos patirties, matome, jog tik tvarūs ir inovatyvūs sprendimai gali padėti, sėkmingai vystyti gastronomijos projektus ateityje. Gyvenimo tempas auga, vartojimas keičiasi ir mes turime prisitaikyti, adaptuotis prie naujų jo poriekių. Todėl labai palaikome inovacijas, kurios palengvina valdymo būdus, o ypač padeda kurti tvarius sprendimus visuose gastro valdymo procesuose: gamybos, žmogiškųjų išteklių, rinkodaros, žaliavų valdyme ir kt.“ – dalinasi gastronomijos konsultantės Ieva Vaičiūnaitė ir Jurgita Viltrakienė.

Žinančias visas sėkmingo maitinimo verslo formules ir jas puikiai taikančios savo projektuose, Ieva ir Jurgita restoranams padeda gretai startuoti ir įsitvirtinti ypatingai konkurencingoje aplinkoje. Ieva ir Jurgita taip pat dalinosi savo įžvalgomis, įvertinusios Meniu.lt QR užsakymų inovacijos svarbą bei suteikiamas naudas. Mums uždavė labai teisingus klausimus į kuriuos stengėmės kaip įmanoma išsamiau atsakyti. Daug neišsiplėsime, todėl siūlome peržiūrėti Facebook patalpintą mūsų trumpą interviu:

https://fb.watch/gT6Zrbnbz5/