Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Restoranas „Esse“ pristato pagrindinio meniu NAUJIENAS!

2013-04-25
Paskelbk savo straipsnį


Lietuvoje užauginti špinatai, Lietuvos ūkininkų tiekiamos triušių kepenėlės bei retesnė tolimų jūrų žuvis - čilietiškas jūrų ešerys, – mūsų virtuvės meistrų rankose virsta naujų skonių ir gurmaniškų įspūdžių puokšte.

Gaivi špinatų lapelių žaluma, pagardinta trumų aliejumi, švelni triušio kepenėlių konsistencija su šviežių čiobrelių užuomina, nepakartojamas ir prabangus žuvies skonis - visi patiekalai verti Jūsų dėmesio.

O kur dar desertai ...saldi pagunda: maskarponės sūrio pyragas arba klasikinė itališka panakota - tiesiog tirpsta burnoje.

Prie visų patiekalų parinksime tinkamą vyną. Puikios kokybės vynai į restoraną „Esse“ atkeliauja tiesiai iš vyno ūkių.

Esse_Naujienos_LT_3

Gardžiuokitės!
Laukiame Jūsų restorane „Esse“, Gedimino pr. 50, Vilniuje
tel.+370 686 00488, info@esse.lt

www.esse.lt