Netikėti skonio atradimai

Netikėti skonio atradimai

BUGA’s padažai gaminami Lietuvoje iš miško uogų bei šviežių maltų, Dunojaus slėnyje užaugintų aitriųjų paprikų. Šie padažai puikiai tinka su įvairiais sūriais (ožkos, brie ar camembert), o geriausią derinį sukuria su lietuviškais varškės sūriais.
O prie paštetų – pirščiukus aplaižyti galima! Ką ir kalbėti apie avieną, žvėrieną ar keptą antį...

RECEPTĖLIS
Lietuvišką baltą sūrį pamarinuokite su alyvuogių aliejumi ir BUGA’s kaukazietiška adžika. Kepkite 180°C temperatūroje, kol susiformuos sūrio plutelė. Truputį atvėsintą supjaustykite ir skanaukite su BUGA’s bruknių padažu ir taure gero Chardonay.

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną