Neragauti Viduržemio regiono skoniai

Neragauti Viduržemio regiono skoniai

Ar žinojote, kuo ypatingos graikų, turkų ir kitos Viduržemio jūros virtuvės? Čia maistas visuomet yra socialinis reiškinys, papildantis Viduržemio jūros šalių gyventojų gyvenimo būdą ir filosofiją – niekur neskubėti, ramiai ir ilgai valgyti, daug bendrauti ir džiaugtis diena nuo aušros iki sutemų. Meze restoranas pristato naują À La Carte meniu, kuriame - gurmaniški patiekalai ruošiami tik po užsakymo.

Patiekalus kuria ir ruošia virtuvės šefas gimęs ir augęs Viduržemio jūros regione. "Už kiekvieno patiekalo kokybę galime atiduoti savo garbę, o maisto gerą skonį paliudija svečių grąžinamos tuštutėlės lėkštės su padėkos žodžiais." - drąsiai teigia Meze komanda.

Naujas meniu jau Meze restorane!

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną