Nacionalinės šefų rinktinės šefas Jevgenijus Volkov dalinasi marinato receptu

Nacionalinės šefų rinktinės šefas Jevgenijus Volkov dalinasi marinato receptu

Šiltuoju sezonu visi mėgstame naudotis vasaros gėrybėmis ir gamintis salotas, daržovių užkandžius. Nacionalinės šefų rinktinės šefas Jevgenijus Volkov dalinasi marinato receptu, kuris suteiks daržovėms visai kitokį skonį. Nustebinkite artimuosius!

INGREDIENTAI
Obuolių, balzamiko actas 15g
Kalendrų sėklos 6g
Tellicherry pipirai 0.005g
Akmens druska 1g.
Aliejus 50g.
Džiovinti čiobreliai 2g

GAMINIMAS 5 MIN
Kalendros sėklos sutraiškyti peiliu ir sudėti į dubenėlį su visais išvardintais ingredientais, sumaišyti.

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną