„Monin“ naujiena – vaisių tyrės

„Monin“ naujiena – vaisių tyrės

Nauja galimybė versle, kuria verta pasinaudoti! „Monin“ pristato naują ir konkurencingą produktų seriją – natūralias, tikrų vaisių ir uogų skonio ir tekstūros tyres.

Natūrali, tikrų vaisių ir uogų skonio ir tekstūros tyrė. Paprastai laikomas ir naudojamas.

Kodėl vaisiai? Juk tai didžiulė ir vis dar besiplečianti rinka. Šis produktas gali būti naudojamas kavinėse, baruose, restoranuose, sulčių baruose. Dauguma klientų nori, kad maistas būtų ne tik skanus, bet ir sveikas. Šį tikslą pasieksite naudodami „Monin“ vaisių tyres.

Tiek šių vaisių tyrių tekstūra, tiek jų skoninės savybės yra panašios į natūralių vaisių savybes. Vaisių tyrėse natūralių vaisių kiekis yra nemažesnis nei 50 procentų. Šis produktas gaminamas tik iš pačių geriausių ir visiškai prinokusių vaisių, renkamų Viduržemio jūros regione. „Monin“ tyres drąsiai galima naudoti ir profesionaliose virtuvėse, ir namuose, nes į jas nebereikia dėti nei cukraus, nei kitų priedų. Tyrės supilstytos į patogius butelius su dozatoriumi, kuris užsidaro automatiškai. Be to, neatidarytą produktą galima laikyti ir ne šaldytuve, o atidarytas gali būti vartojamas iki 15 dienų.

„Monin“ vaisių tyrių rūšys:

Bananų tyrė Mangų tyrė Persikų tyrė Aviečių tyrė Braškių tyrė Pasiflorų tyrė Raudonųjų uogų tyrė

Dar niekada nebuvo taip paprasta pagaminti puikius vaisinius gėrimus.


Keletas receptų su „Monin“ vaisių tyrėmis:


„Braškinė Margarita“

45 ml „Monin“ braškių tyrės; 20 ml „Monin“ braškių sirupo; 40 ml tekilos; 20 ml žaliųjų citrinų sulčių.

Supilkite sudedamąsias dalis į plaktuvą su ledo kubeliais. Išplakite iki vientisos masės. Patiekite „Margaritos“ taurėje.


„Persikų Martini“

30ml „Monin“ persikų tyrės; 40 ml degtinės; 10 ml žaliųjų citrinų sulčių.

Supilkite sudedamąsias dalis į plaktuvą su ledo kubeliais. Išplakite ir patiekite atšaldytoje kokteilių taurėje.


„Bananų Daiquiri“

30 ml „Monin“ bananų tyrės; 40 ml romo; 10 ml žaliųjų citrinų sulčių.

Supilkite sudedamąsias dalis į plaktuvą su ledo kubeliais. Išplakite ir patiekite atšaldytoje kokteilių taurėje.


„Mangų švelnumas“ (Smoothie)

60 ml „Monin“ mangų tyrės; 90 ml jogurto.

Supilkite sudedamąsias dalis į plaktuvą su ledo kubeliais. Išplakite iki vientisos masės. Patiekite aukštoje stiklinėje.


UAB „Sangaida“ informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną