Lęšių, avinžirnių ir ridikėlių salotos

Lęšių, avinžirnių ir ridikėlių salotos

Pavasariškos lęšių, avinžirnių ir ridikėlių salotos, pagardintos žaliosiomis citrinomis bei šviežiais krapais su kalendra.

INGREDIENTAI

Salotoms:

Šviežių ridikėlių
Šviežių krapų
Šviežios kalendros lapų
Šviežių salotų lapų
2 puodelių virtų žaliųjų lęšių
1 skardinės konservuotų avinžirnių
Pusės raudonojo svogūno

Salotų padažui:

Žaliosios citrinos
Kokoso cukraus

GAMINIMAS

1. Supjaustome ridikėlius ir susmulkiname krapus, kalendrą, salotos lapus ir raudonąjį svogūną.
2. Viską sumaišome su virtais lęšiais ir avinžirniais.
3. Žaliosios citrinos sultys sumaišome su cukrumi ir apipilame salotas padažu.

Skanaus!

@Kas Tas Avokadas

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną