Koks geriausias restoranas Vilniaus senamiestyje?

Koks geriausias restoranas Vilniaus senamiestyje?
Restorano erdvė suskirstyta į tris sales ir vasaros kiemelį. Kiekviena salė – su savitomis spalvomis ir nuotaika. „Baltąją salę“ puošia šviesūs sendinti baldai, XVIII a. italų keramikos darbais puoštos indaujos, o autentiški arkiniai langai suteikia salei šviežumo. Šioje salėje talpinama iki 20 svečių.  „Didžiosios salės“ elegantišką interjerą puošia freskomis tapyti skliautai, antikvariniai sidabro, bronzos ir krištolo dirbiniai. Prie staliukų jaukiai gali susėsti 20, o prie vieno bendro stalo – iki 30 svečių.

„Medininkai“ didžiuojasi ir vienu seniausių Vilniaus mieste vyno rūsiu, kurio istorija siekia net XIV amžių. Vyno rūsyje įrengta nedidelė, privatiems priėmimams skirta salė, kurioje gurkšnojant vyną pajuntama prabėgusių šimtmečių dvasią. Jei pageidaujama, organizuojamos vynų degustacijos.
Vasaros metu jaukia atmosfera, ramia muzika ir šiluma galima mėgautis restorano vasaros kiemelyje.
„Medininkai“ yra kone geriausia vieta svečius supažindinti su lietuviškos virtuvės ypatumais. Meniu pagrindą sudaro specialiai adaptuoti lietuviškos virtuvės patiekalai, o taip pat rinktiniai europinės virtuvės valgiai a la carte. Sezono metu lankytojai turi galimybę paskanauti įvairių rūšių žvėrienos. Kokybės kartelę virtuvėje aukštai iškėlė čia dirbę geriausi Lietuvos virėjai, kurių pasekėjai stengiasi palaikyti virtuvės reputaciją. Bent dukart metuose – pavasarį ir rudens pradžioje – restoranas pristato naujus patiekalus, kurie, gavę teigiamą publikos įvertinimą, įsitvirtina pagrindiniame restorano meniu.
Namų dvasia, dėmesys detalėms, maisto kokybei, paruošimui – neveltui šis restoranas yra laikomas kokybės garantu.


Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną