Kipišui virtuvė – nesvetima erdvė

Kipišui virtuvė – nesvetima erdvė

Kipišas – Lietuvos „hip-hop“ bei „reggae“ muzikos atlikėjas, aktyviai dalyvaujantis muzikinėje veikloje. 1996-1998 m. du savo albumus išleido Maskvoje. Nuo 2000 m. grojo kartu su Vilniaus „reggae“ grupe „Green Sun Club“. 2002 m. atlikėją pastebėjo viena Vilniaus įrašų kompanijų, kurioje buvo pradėtas dviejų atskirų atlikėjų projektas „Kastaneda“, kuriame Kipišas dainavo ir kūrė dainų tekstus. Visiems gerai žinomo muzikanto ir prodiuserio Kipišo naujas sceninis slapyvardis – Romanas Alberto Macho. Šiandien jis – agentūros „Musicinforama“ vadovas.

Ryto gėrimas: kava, arbata, vanduo, sultys?
Kava su pienu. Be pieno negeriu.

Į ką pirmiausia atkreipi dėmesį atėjęs į kavinę/restoraną: aptarnavimą, maisto kokybę, asortimentą, muziką, kt.?
Kavinėse ir restoranuose lankausi dažnai. Pirmiausia dėmesį atkreipiu į aptarnavimą. Antras dalykas, žinoma, yra kainos bei patiekalų kokybė. Interjeras ir muzikinis fonas mano nuomonę tik paaštrina.

Keisčiausias patiekalas, kurio teko ragauti.
Tokio nėra. Esu gurmanas. Tai, kas kitiems keista ir neįprasta, man gardu.

Kipišas virtuvėje – retas svečias?
Oi ne! Virtuvėje būnu tikrai dažnai. Man tai labai patinka. Mėgiamiausias patiekalas – armėniškas šašlykas. Tai, ką gaminsiu – priklauso nuo nuotaikos. Stengiuosi gaminti įvairius patiekalus, kad nepabostų.

Ar yra patiekalas/produktas, kurio niekada nevalgytum?
Nuo vaikystės iki šiol nemėgstu silkės. Priežastys – neaiškios.

Ko negalėtum atsisakyti?
Negalėčiau gyventi be mėsos. Bandžiau, bet nepavyko.

O saldumynai?
Nesu didelis smaližiautojas. Retkarčiais suvalgau torto gabaliuką.

Kuo vaišini svečius?
Tai priklauso nuo svečių ir vakarėlio temos. Tarkim, rengiant meksikietišką vakarą, būtinai verdu „čili“, o susirinkus tiesiog pasisėdėti, pasirūpinu vynu bei sūrio rinkiniu.

Parengė Raminta Skripkaitė
Nuotrauka iš asmeninio Kipišo archyvo
Meniu.lt informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną