Jaunas verslininkas svajoja atidaryti antrą barą

Jaunas verslininkas svajoja atidaryti antrą barą

Mindaugas Lakačiauskis tapo „Švyturio“ žaidimo nugalėtoju – nuo šiol jis turi nuosavą barą. Trakų g. 11 / Pranciškonų g. 2 veikiantis baras jau kelias savaites yra tarsi antri vaikino namai...

Mindaugui 23 metai, prieš tai jis gyveno Naujojoje Akmenėje bei studijavo Šiaulių universitete, o dabar vis daugiau laiko praleidžia sostinėje. Vaikinas pasakoja, kad žinia buvo netikėta: „Kai paskambino Šapauskas, galvojau, kad tai pokštas. Kai dar kartą paskambino atstovas iš „Švyturio“, supratau, kad tikrai laimėjau barą. Žinoma, apsidžiaugiau, visa šeima sveikino, draugai sakė, kad pagaliau išsipildė mano svajonė – visada norėjau turėti savo verslą. Jau kelis metus galvojau, kokį verslą įkurti, o čia tarsi iš dangaus nukrito baras. Baras geroje vietoje – Trakų gatve praeina daug žmonių, pas mus užsuka nemažai turistų. Gavau visiškai įrengtą barą, belieka įvesti kai kuriuos pakeitimus. Būtų malonu sulaukti atsiliepimų iš žmonių: kokių jie norėtų patiekalų, ko jiems dar trūksta. Man įdomi kiekvieno žmogaus nuomonė. Norėčiau, kad mano baras klestėtų ir jame visada būtų pilna lankytojų. Štai kodėl labai vertinu kiekvieną klientą.“

„Ateityje savaitgaliais organizuosime renginius, keli jau įvyko, pavyzdžiui, „pietūs tamsoje“. Renginio metu žmonės valgė aklinoje tamsoje. Bare yra dvi atskiros erdvės: jaukumo suteikia šviesios veidrodžiais dekoruotos sienos, lengvas apšvietimas. Tuo tarpu lauko kavinėje malonu prisėsti šiltesnę dieną. Neseniai atnaujinome valgiaraštį. Jis labai žaismingas, pagausėjo užkandėlių, karštųjų patiekalų. Iš naujienų verta paminėti jautienos befstrogeną, „Sveiką kalakutą“, „Baklažaną“, vištieną su kariu bei pipirinį kiaulienos kepsnį. Iš salotų negalėčiau išskirti nė vienų: visų porcijos didelės, todėl svečiai maloniai nustemba. Galbūt įdomesnės ant grotelių keptos vištienos salotos arba jūrų gėrybių salotos“, – pasakoja naujasis baro savininkas.

Pasak Mindaugo, į barą verta užsukti dienos pietų, kuriuos sudaro sriuba ir karštasis patiekalas. Antradieniais ir ketvirtadieniais siūlome paskanauti žuvies, kitomis dienomis – mėsos patiekalų... Galiausiai Mindaugas pridūrė, kad nuosavas baras – puiki savarankiško gyvenimo pradžia. Jo svajonė – galbūt kitame mieste atidaryti antrą barą.

Daugiau>>

Elena Germanovič
Nuotraukos: „Švyturio“
Meniu.lt informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną