Itališkas mėsainis

Itališkas mėsainis

INGREDIENTAI 
120 g. sausai brandintos jautienos mėsainiams;
4 vnt. pilno grūdo bandelių mėsainiams;
2 a.š. bazilikų Pesto ;
4 g. (saujelės) rukolos;
4 g. (poros griežinėlių) mocarela sūrio;
1 vnt. arba pusės pomidoro;
1 vnt. arba pusės avokado;
1 a.š. balzaminio acto;
1/3 a..š. žiupsnelio druskos ir pipirų;
1 a.š. šlakelio alyvuogių aliejaus.

GAMINIMAS (60 MIN)
Pasiruošiam ingredientus: bandelę pjaunam išilgai, nuplauname rukolą, griežinėliais supjaustome mocarelą bei pomidorus. Orkaitę įkaitinam iki 170 laipsnių. Jautieną pabarstome druska ir pipirais. Įkaitinam keptuvę su alyvuogių aliejumi. Dedame pomidorus, apšlakstome balzaminiu actu ir kepame po 2 minutes iš abiejų pusių. Į kitą, gerai įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame jautieną, kepame 2 minutes iš vienos pusės, apverčiame, ant viršaus dedame mocarelos sūrį ir kepame dar dvi minutes. Kol kepa jautiena, mėsainio bandeles šauname į orkaitę ir pašildome. Iškepusią jautieną imame iš keptuves ir leidžiame 2 minutes “pailsėti”.Ant bandelės tepame Pesto, dedame rukolą, mėsytę, avokadą bei kepintus pomidorus.

Recepto autorius: http://www.butfirst-food.com

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną