„Ibis Kaunas Centre“ viešbučio atidarymas

„Ibis Kaunas Centre“ viešbučio atidarymas

Restorane „The Oopen pasta @ grill“dėmesį patraukia nedidelė atvira virtuvė, kurioje lankytojams matant bus ruošiami kepsniai ir kiti patiekalai. Restorano valgiaraštyje akcentuojami makaronų patiekalai ir mėsos bei žuvies kepsniai. Makaronų maža porcija kainuoja 13 Lt, o didelė porcija 18 Lt. Idomu tai, kad lankytojas gali pats pasirinkti iš 4 rūšių makaronų ir juos derinti su skirtingais padažais ir kitais priedais. Ta pati taisyklė galioja ir renkantis kepsnius – pasirinkus kepsnį, galima rinktis norimą padažą ir garnyrą.

Gegužės 31 d. įvyko oficialus viešbučio „Ibis Kaunas Centre“ atidarymas. Atidarymo ceremonijoje dalyvavo „Ibis“ viešbučių tinklo vadovai iš Prancūzijos, Kauno miesto meras ir savivaldybės atstovai, Japonijos ambasados delegacija. Ypatingas vakaro svečias buvo Japonijoje ir visame pasaulyje pagarsėjęs suši meistras Kensaku Yoishida, užimantis svarbias pirmininko pavaduotojo pareigas Japonijos Nacionalinėje SUSHI federacijoje. Suši meistras trumpo seminaro metu pristatė suši atsiradimo istoriją bei gamybos ypatumus. Vėliau, smalsiai stebint visiems susirinkusiems, Kensaku Yoishida mikliai rankomis gamino nigiri sušius. Japonišką maistą papildė japoniški gėrimai – slyvų vynas, 3 rūšių sakė, japoniškas alus. Ieškantiems ramybės buvo įrengtas japoniškas arbatos kambarėlis, kuriame buvo galima susipažinti su arbatos gamybos ceremonija.

„Ibis Kaunas Centre“ priklauso tarptautinei viešbučių grupei „Accor hotels“, kuri vienija 15 skirtingų įvairaus lygio viešbučių tinklų bei apie 4200 viešbučių 90-yje pasaulio šalių. Lietuvoje šiam tinklui dar priklauso aukštesnės klasės „Novotel“ viešbutis Vilniuje. „Ibis“ viešbučių tinklo reklaminis šūkis: „Kokybiškas poilsis už geriausią kainą“.


Vytautas Mickevičiaus tekstas ir nuotraukos.
Meniu.lt informacija

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną