Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

„Gero skonio“ klubas kviečia pavasarį palydėti Palangoje

2017-04-25
Paskelbk savo straipsnį

Balandžio 28 d., penktadienį, 19 val., viešbučio „Vanagupė“ restorane, įsikūrusiame adresu Vanagupės g. 31, Palangoje, įvyks „Gero skonio“ klubo renginys, kurio metu vakaro svečiai mėgausis gurmaniškais patiekalais bei prie jų priderintu vynu, klausysis Antano Cirtauto atliekamos fortepijono muzikos ir gėrėsis prabangiais „Maserati“ automobiliais. Renginiu, kuriame vyraus itališka dvasia, pasitiksime vasarą viename populiariausių mūsų šalies pajūrio kurortų ir iškilmingai pristatysime naują – pavasarinį – žurnalo „Geras skonis“ numerį. Renginio vedėja – Daiva Tamošiūnaitė.

„Geras skonis“ jau daugelį metų bendradarbiauja su geriausiais Lietuvos restoranais, maisto ir gėrimų žinovais, gamintojais bei importuotojais. Mes nuolat sekame naujienas ir siekiame jomis pasidalyti su kiekvienu, neabejingu skaniam, kokybiškam maistui bei vartojimo kultūrai“, – teigia žurnalo „Geras skonis“ vyriausioji redaktorė Rasa Ščeponienė. Pasitinkant naujausią žurnalo numerį bei artėjančią vasarą, „Gero skonio“ klubas kviečia į renginių, vyksiančių balandžio–gegužės mėnesiais Palangoje, Kaune ir Vilniuje, ciklą.

Pirmasis „Gero skonio“ klubo renginių ciklo vakaras įvyks Palangoje, viešbučio „Vanagupė“ restorane. Čia virtuvės šefas Saulius Šikšnys specialiai šiam vakarui sukurs specialų meniu iš UAB „Baltic Larus“ specialistų atrinktos antienos, triušienos ir sausai brandintos jautienos. Šiemet 135-ąją sukaktį mininti didžiausia kepykla Baltijos šalyse UAB „Vilniaus duona“ vakaro svečius pakvies atrasti naujus įvairių duonos gaminių – mėsainiams skirtų bandelių bei becukrės ir bemielės duonos, iškeptos Švedijoje, – skonius. Na o saldėsių mėgėjai taip pat nenusivils, mat UAB „Nestlé Baltics“ vakaro metu pristatys naują prekinį ženklą Lietuvoje – L’ATELIER šokolado plyteles, spinduliuojančias amatininko krautuvėlės ir rankų darbo dvasia. Vakaro desertas leis patirti tikrą neskaldytų lazdyno riešutų, migdolų skiltelių, razinų ar karamelizuotų spanguolių ir švelnaus šokolado skonių harmoniją. Renginio metu prie patiekalų bus patiekti įmonės „Mediato“ specialistų parinkti vynai.

Vakaro akcentu taps UAB „Krasta Auto“ pristatomi prabangūs „Maserati“ automobiliai. Pasirodo, tarp automobilių ir virtuvės tikrai yra daugiau bendro, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Štai nuo 2015 metų „Maserati“ prekės ženklo ambasarius yra net trimis Michelin žvaigždutėmis įvertintas modernios itališkos virtuvės restorano „Osteria Francescana“, įsikūrusio Modenoje, Italijoje, pagrindinis virtuvės šefas Massimo Bottura. Akivaizdu, kad viskas, prie ko priesiliečia šis virtuvės meistras, tampa paženklinta sėkmės: „Osteria Francescana“ 2016 metų „Geriausių pasaulio restoranų 50-uke“ užėmė aukščiausią – 1-ąją – vietą. Šiemet restoranas vis dar laikosi labai aukštai ir nusileido tik iki 2-osios vietos geriausiųjų pasaulyje sąraše. Na, o restorano sielos – šefo Massimo Botturos – vairuojamas „Maserati Levante“ skirtas, žinoma, ne tik pasaulinio masto žvaigždėms, bet tikrai tam, kad tokia žvaigžde pasijaustumėte.