Geriausi Lietuvos virėjai pristatys Aukštaičių ir Dzūkų virtuvę

Geriausi Lietuvos virėjai pristatys Aukštaičių ir Dzūkų virtuvę

"Pasitikdami valstybės 100-metį, apžvelgsime Lietuvos regionų virtuvę bei kviesime prisiminti klasikinės aukštaičių ir dzūkų virtuvės patiekalus, patiekdami su šiuolaikinėmis variacijomis, pripildydami subtiliais skoniais, suteikiančiais neišdildomą potyrį tiek pradedančiajam, tiek profesionalui, tad kviesime užuosti, ragauti ir pajusti. Virtuvės šefai dalinsis idėjomis, patarimais, skanausime gėrimus, mėgausimės gurmaniškais patiekalais bei pateiksime jų receptūras." - pasakoja LRVVKA vykdomoji direktorė Jūratė Mikalkėnienė.

Renginio metu gamins tarptautinių čempionatų laimėtojai bei patyrę virtuvės šefai: Honorata Lyndo, Amerikos ambasada; Liucija Makovska; Ruslan Bolgov; Artūras Braslauskas „Chef2Food House“; Tomas Mockūnas ir Vykintas Balčius, viešbutis „Grand SPA Lietuva“;  Aida Matulevičiūtė, „HBH Vilnius“; Eduardas Radzivilovas, „Mažoji Ragainė“; Povilas Bartkevičius ir Svetlana Volkova, restoranas „Apvalaus stalo klubas“.

Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.

Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 25 EUR, LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija el. paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. nr.  8 615 67405

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną