Čili troškinys su kalakutiena, kynva ir kalafiorais

Čili troškinys su kalakutiena, kynva ir kalafiorais

INGREDIENTAI (4 porcijos)
500 g kalakutienos krūtinėlės faršo
2 vnt. didesnių morkų
1 vnt. raudonojo svogūno
4 vnt skiltelių česnako
1 vnt (pusės) vidutinio dydžio kalafioro (2 didelių saujų)
4 v.š. kynvos kruopų
12 vnt pievagrybių
80 g. konservuotų pomidorų savo sultyse (taupydami laiką pirkite smulkintus)
1 a.š.  kuminų miltelių
2 a.š. paprikos miltelių
2 a.š. čili miltelių
1/3 a.š. žiupsnio pipirų
1/3 a.š. žiupsnio druskos
1 v. š. alyvuogių aliejaus
150 ml. - 1 stiklinės vandens
10 g. - 1 saujos šviežių ar šaldytų svogūnų laiškų

GAMINIMAS (1 VAL 15 MIN )
Pirmiausiai smulkiai supjaustyti svogūnus ir česnakus, taip iš jų išsiskirs daugiausiai antibakterinių savybių. Morkas, kalafijorus ir pievagrybius supjaustyti smulkiai. Didesniame troškinimo puode įkaitinkite aliejų, pakepinkite svogūnus ir česnakus, kol suminkštės. Sumeskite į puodą visus likusius ingridientus, prieskonius, užpilkite konservuotais pomidorais, stikline vandens ir 30 min troškinkite ant vidutinio kaitrumo uždengtame puode. Paruoštą troškinį galima pagardinti svogūnų laiškais.

Recepto autorius: https://mitybologija.lt

Paskelbk savo straipsnį

Rašyti komentarą

Pasiūlyk restoraną